Planering af jord på hele Sjælland

Planering

Skriv til os

Vi bestræber os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Planering for jævn grund og have

Skal du have planeret din grund eller have? M.L. Larsen er eksperter i alle former for gravearbejde, og planering er en af de opgaver, vi gerne løser. Vi har både de rette maskiner og det rette mandskab.

Kontakt os, uanset om du står med en større eller en mindre grund – vi løser med glæde alle typer planeringsopgaver.

Står du med en grund, der er blevet bygget på, og hvor der er fjernet byggematerialer og forskellige planter fra, skal grunden planeres, inden den atter kan tilplantes eller belægges med sten.

Hos M.L. Larsen har vi mange års erfaring med gravearbejde og planering af grunde, og vi kan vurdere i hvert enkelt tilfælde, hvilke maskiner og hvilken teknik der er den rette til planering af netop din grund.

 

Eksperter i planering

Som entreprenør har vi massivt kendskab til og viden om jordforhold, og det er afgørende for et godt resultat, at jorden behandles korrekt.

Når man foretager planering, tager man udgangspunkt i, om jorden er meget hård, lerholdig eller sandet. Det kræver nemlig forskelligt materiel.

Vi tager også udgangspunkt i, hvad jorden skal anvendes til efter planering, om det er til anlæg af ny græsplæne, til belægning med sten, fliser eller asfalt eller til bebyggelse. Planering foretages, som navnet antyder, for at skabe en plan og jævn overflade, typisk forud for anlæg af en ny græsplæne.

Vi har de rette maskiner til succesfuld planering

Hos M.L. Larsen har vi mange maskiner i vores maskinpark, og vi har bl.a. maskiner, der kan tage jorden med, når der planeres, så jorden kan efterlades andre steder, hvor der er behov for jord på området.

Vi kan både skubbe og trække jorden væk, hvis den ikke skal anvendes, når der skal etableres ny græsplæne eller afrettes sand eller grus.

M.L. Larsen har også maskiner til planering, der kan rive jorden, så den er finafrettet, og der samtidig fjernes mindre buske og andre ting på området, der ikke skal ligge i jorden. Oprivertænderne justeres, så de kan rive mere eller mindre groft.

Efter planering er jorden plan og ”vendt”/komprimeret, og dermed er den ideelt forberedt til såning og beplantning eller belægning.

Få et tilbud på planering

M.L. Larsen kører dagligt ud på hele Sjælland for at lave planering, og vi kommer gerne forbi for at give dig et uforpligtende tilbud, uanset om det drejer sig om en større eller en mindre grund.

Kontakt os enten via formularen her på siden, eller ring til os på tlf. 71 74 91 79, så lægger vi en plan for din planering!

Husk vi også kan hjælpe med nedrivning af hus, faskiner og meget mere.

Ring til os

Vi står klar til at give dig et godt og 100% uforpligtende tilbud på din opgave

Mads Lund Larsen

Direktør
Kontortid

Mandag-Torsdag: 7.30-15.30
Fredag: 7.30-15.00
Weekend: Lukket

FAQ

Hvad koster en planering?

Omkostningerne ved planering, afhænger af omfanget af arbejdet, projektets placering samt de specifikke krav til jordbehandling og niveauregulering.

Skal vi komme med en vurdering af opgaven?

Hvordan foregår en planering af en grund?

Planering er en proces, hvor jordbehandlings- og niveaureguleringsarbejder udføres for at skabe en jævn og stabil overflade på et område. Typisk er formålet at forberede det til byggeri, landskabspleje eller andre formål

Skal jeg forberede noget inden I påbegynder opgaven?

Alt det praktiske og den generelle plan for opgaven sørger vi for. Du skal sørge for at området er frit tilgængeligt, og at gravearbejdet er foretaget inden.