Oprydning efter brand er trist med nødvendigt arbejde

Oprydning efter brand

Skriv til os

Vi bestræber os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Oprydning efter brand

Det er alt andet end positivt at stå med brandskader og en eller flere bygninger og grunde, der skal ryddes op og måske endda rives helt eller delvist. M.L. Larsen kan med mange års erfaring som entreprenør og nedrivningsfirma løse opgaven for dig.

Efter den tragedie, en brand kan være, står man som grundejer oftest tilbage med en til tider omfattende opgave med oprydning efter brand, ting eller bygninger, der har lidt større eller mindre brandskade og måske endda en udfordring med hel eller delvis nedrivning.

M.L. Har både de rette maskiner og det rette mandskab til at være behjælpelige med denne type opgaver. Uanset om det drejer sig om private boliger eller erhvervsejendomme og institutioner, kan vi tilbyde professionel assistance til oprydning og nedrivning.

Vi har containere til, hvad der måtte være af brændte møbler, gulve, lofter, vægge og andet indbo. Har disse ting første fået brandskade, kan de sjældent reddes men må bortskaffes. Vi har de maskiner, der skal til, for at skovle tingene væk, og vi kan håndtere bortkørsel og afskaffelse, der naturligvis lever op til alle de miljømæssige krav, der er på området omkring affaldshåndtering.

​I samarbejde med dig og dit forsikringsselskab kan vi håndtere alt fra de mindre brandskader til større bygninger, der er har været udsat for brand. Oprydning efter brand skal foregå med fokus på såvel sikkerhed, forsikringsforhold som miljøkrav. Vi har ekspertisen til at håndtere alle aspekter af oprydning efter brand.

Når nedrivning er den triste konsekvens af en brandskade

​Efter en brand kan det være nødvendigt at skulle rive hele eller dele af en bygning ned. Hos M.L. Larsen kan vi hjælpe dig med det store arbejde, det er, i samarbejde med dit forsikringsselskab at skulle stå for nedrivning, inden en eventuel genopførsel kan komme på tale.

Når det drejer sig om carporte, garager og andre udhusbygninger, der er på mindre en 50 kvm, kan nedrivning ske uden nedrivningstilladelse, men du skal altid bede kommunen rette oplysningerne i BBR.

Nedrivning af alle andre typer bygninger, også selvom det er efter brand, skal du anmelde til din kommune, uanset om du påtænker at genopføre bygningen helt eller delvist.

Nedrivning er ikke en sag for amatører, da det kan være forbundet med sikkerhedsrisiko at færdes i en nedbrændt bygning. M.L. Larsen har både erfaring og ekspertise til at løfte opgaven korrekt.

Ring til os

Vi står klar til at give dig et godt og 100% uforpligtende tilbud på din opgave

Mads Lund Larsen

Direktør
Kontortid

Mandag-Torsdag: 7.30-15.30
Fredag: 7.30-15.00
Weekend: Lukket

Kontakt os – Vi rykker hurtigt ud og besigtiger opgaven

M.L. Larsen tager sig af oprydning efter brand og brandskader samt nedrivning på hele Sjælland, og vi vil gerne give dig et godt tilbud på opgaven, gerne i samarbejde med dit forsikringsselskab. Kontakt os enten via formularen her på siden, eller ring til os på tlf. 71 74 91 79, så tager vi hånd om opgaven.

Husk vi også kan hjælpe med nedrivning af husnedbrydningmiljøsaneringknusning af beton og meget mere.

oprydning efter brand

FAQ

Hvad koster oprydning efter brand?

Omkostningerne ved oprydning efter brand, kan variere afhængigt af omfanget af skaderne, og de specifikke forhold ved branden. 

Hvordan foregår en nedrivning efter brand?

En nedrivning efter brand er en proces som skal udføres omhyggeligt og professionelt for at sikre sikkerheden for de involverede samt mindske skaderne på resten af ejendommen. 

Hvordan foregår oprydning efter brand?

Oprydning efter brand er en vigtig proces, som skal udføres omhyggeligt for at kunne gendanne ejendommen, og fjerne spor efter branden. Oprydningen omfatter fjernelse af brandskadede materialer, rengøring af sod og rødskader, bortskaffelse af affald og genopbygning af den beskadigede ejendom.