Alle kompetencer under ét tag

M.L. Larsen Entreprise

Skriv til os

Vi bestræber os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om os

M.L. Larsen Entreprise blev stiftet i 2009 af Mads Lund Larsen. Vi er en virksomhed med bred viden og erfaring, der løser opgaver store som små, for både private, erhverv og kommuner. Vi er et nedrivningsfirma der kan det hele og har udført arbejde for kunder som Top Danmark og Danske Forsikring siden 2011, herunder opgaver inden for vandbrud/vandskader.

Vi er et stærkt og professionelt team, der arbejder med kunden i fokus og altid er klar med råd og vejledning. Vores base ligger i Roskilde, men vi kører naturligvis på hele Sjælland.

 

Høje standarder og solide værdier

Hos M.L. Larsen Enterprise har solide værdier, der sikrer, at vi udfører vores arbejde grundigt og tilfredsstiller kunderne hver gang.

Kvalitet, erfaring og professionalisme er nogle af grundelementerne i vores virksomhed, og vi går langt for at levere gode resultater. Vi er eksperter i nedrivning og nedbrydning i Roskilde og Københavnsområdet, fordi vi har det rigtige udstyr og er gode til at samarbejde for alle kunder, uanset om det er privat, erhverv eller kommuner og institutioner.

Mange års erfaring

Siden 2009 har vi udført professionelt nedrivnings- og nedbrydningsarbejde, der gør os til en af de bedste på Sjælland. Vi udfører også andre entreprenøropgaver, men vores specialisering i nedrivning gør os til det oplagte valg til din næste nedrivningsopgave.

Vi passer godt på vores medarbejdere og sørger altid for de bedste forhold for en tryg arbejdsplads, hvor det sociale også er vigtigt.

Vi investerer løbende i de nyeste maskiner på markedet, så vi altid kan udføre et væld af forskellige opgaver så effektivt og sikkert som muligt. Dermed sikrer vi, at vi udfører arbejde af høj kvalitet og med et højt sikkerhedsniveau, hvilket giver de bedste forudsætninger for et godt resultat. Derudover gør vi meget for at passe på miljøet. Vi har mange års erfaring med at sikre mindst muligt skade på miljøet under opgaverne, og vi sørger hele tiden for at blive bedre.

Motivation og professionalisme

Vores team af professionelle medarbejdere arbejder hårdt for, at vi kan nå i mål med vores opgaver. Derfor står vi klar i alle faser af opgaven fra vejledning og opstart til selve nedrivningen og det efterfølgende oprydningsarbejde.

Hos M.L. Larsen bliver vi motiverede af godt håndværk og tilfredse kunder. Kontakt os for et uforpligtende tilbud på nedrivnings- eller entreprenørarbejde i Roskilde, København eller på Sjælland og hør mere om, hvordan vi bedst muligt kan hjælpe dig.

Mads Larsen

Adm. Direktør
Mads@mllarsen.dk
51259179

Heidi Brandtberg Rasmussen

Kontorassistent
heidi@mllarsen.dk
50789179

Sandra Bornhøft

Kontorassistent
mads@mllarsen.dk
22509585

Connie Lund

Regnskabschef
Connie@mllarsen.dk
22509585

Ramunas

Projektleder – Miljøansvarlig
Ramunas@mllarsen.dk
70878696

Camilla Nilsson

Bogholderi – Nedrivning
Faktura@mllarsen.dk
27268210

Benny Dalsten

Bogholderi – Mllarsen
Benny@mllarsen.dk

Niklas

Maskinfører

Kasper

Maskinfører

Finn

Maskinfører

Inden for nedrivning og gravearbejde kan vi bl.a. tilbyde:

Kontakt os allerede i dag

Vil du høre mere eller har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på via kontaktformularen her til højre, på telefon  71 74 91 79 eller skrive til vores e-mail: mads@mllarsen.dk

Ring til os

Vi står klar til at give dig et godt og 100% uforpligtende tilbud på din opgave

Mads Lund Larsen

Direktør
Kontortid

Mandag-Torsdag: 7.30-15.30
Fredag: 7.30-15.00
Weekend: Lukket