Betonknusning med fokus på genanvendelse

Betonknusning

Skriv til os

Vi bestræber os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Knusning af beton

Når vi står med en nedrivning eller nedbrydning af en ejendom, vil der altid være nogle elementer af beton og sten, der skal bortskaffes efterfølgende.

Vores dygtige medarbejdere kan ved hjælp af det rigtige materiel, som vi naturligvis disponerer over, løse alle opgaver inden for betonknusning.

Garanti for renheden af materialer

Når M.L. Larsen Entreprise har ansvaret for opgaven med betonknusning, kan vi garantere dig, at de materialer, der kommer ud af betonknusningen, har så høj kvalitet og stor renhed, at de med lethed kan genanvendes i stedet for at skulle ud at købe grusgravsmaterialer.

Som professionelle entreprenører med stor erfaring har vi de rette maskiner, så vi kan håndtere alt fra neddeling af hele og store betonelementer til efterfølgende knusning og sortering i både små og større fraktioner.

Når vi på en byggeplads efter nedrivning eller nedbrydning står med selv en mindre stak sten eller beton, kan det knuses og sorteres på stedet og genanvendes direkte som bundopbygning i vej- eller parkeringsområder. Det betonknuste kan også bruges som stabil bund under nybyggeri.

Miljørigtig genanvendelse

Hos ML Larsen lægger vi stor vægt på miljørigtig genanvendelse, og derfor kan vi med vores mobile knusningsanlæg knuse beton, murbrokker og sten, så alt materiale genanvendes inden for byggeriet.

Vi udfører opgaver med betonknusning for alle typer kunder, såvel private kunder som virksomheder, offentlige myndigheder, boligselskaber og institutioner. Vores opgaver omfatter betonknusning fra private boliger, større erhvervsbygninger, etageejendomme og bygninger i forbindelse med landbrug.

Efter knusning kan du enten beholde materialet med henblik på salg, eller du kan benytte det nedknuste materiale til egne byggeopgaver. Det gør din eventuelle nedbrydningsproces og efterfølgende byggeproces noget mindre omkostningstung, når du kan genbruge materialerne efter betonknusning.

Når vi er færdige med nedbrydning og betonknusning, planerer vi altid pladsen til sidst, så den er klar til den videre byggeproces.

Kontakt os og hør meget mere om, hvad vi kan tilbyde inden for betonknusning

ML Larsen kører ud fra Jyllinge, Roskilde og Taastrup og kører på hele Sjælland for at lave nedrivning, nedbrydning, miljøsanering og betonknusning, og vi kommer gerne forbi for at give dig et uforpligtende tilbud med udgangspunkt i hvor mange tons, der skal knuses, og hvilke materialer det er. 

Kontakt os enten via formularen her på siden, eller ring til os på tlf. 71 74 91 79 – måske er vi lige ude at knuse noget beton, så læg gerne en besked, og vi vender tilbage.

Husk vi også kan hjælpe med nedrivning af hus, miljøsanering, oprydning efter brand og meget mere.

Ring til os

Vi står klar til at give dig et godt og 100% uforpligtende tilbud på din opgave

Mads Lund Larsen

Direktør
Kontortid

Mandag-Torsdag: 7.30-15.30
Fredag: 7.30-15.00
Weekend: Lukket

FAQ

Hvad koster en betonknusning?

Prisen for en betonknusning varierer af flere faktorer, såsom: type af beton, omfanget af opgaven, genbrugsmuligheder, affaldshåndtering og tidsramme. Vi kommer gerne ud og besigtiger opgaven.

Hvordan bortskaffer i beton og sten?

Vi kan enten aftale at I selv beholder materialet med henblik på salg, eller til at genbruge til andre byggeopgaver. Vi kan også tage betonnen med til vores andre opgaver.

Hvordan foregår en betonknusning?

Betonknusning er en proces, hvor betonmaterialer skal nedbrydes til mindre stykker ved hjælp af mekanisk udstyr.