Nedrivning af ejendom, Sommerhuse og lignende

Nedrivning af ejendom

Skriv til os

Vi bestræber os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Nedrivning af ejendom

Mange nye sommerhusejere vælger at købe en grund med et gammelt sommerhus på eller blot et sommerhus, som de ikke ønsker at anvende som feriebolig. Derefter vælger de at rive sommerhuset ned og bygge et nyt op forfra for i sidste ende at stå med drømmehuset.

Er du en af dem, der har brug for at rive dit sommerhus ned, er der dog nogle ting at være opmærksom på. Vi hos M. L. Larsen Entreprise hjælper dig med at holde styr på alle regler og retningslinjer, som en nedrivning af ejendom indebærer.

Regler for nedrivning af ejendom

Det vigtigste at huske på i forbindelse med nedrivning af en ejendom som eksempelvis nedrivning af et hus eller et sommerhus er, at det skal meldes til kommunen. Dette skal gerne gøres i så god tid som muligt, eller senest 14 dage inden nedrivningen. På den måde kan sagen nå at blive behandlet, og du er sikker på, at nedrivningen af ejendommen når at blive godkendt.

Når først du får tilladelsen til at rive sommerhuset ned, gælder den i et år.

Det koster desuden 1.000 kr. at indhente denne tilladelse.

Ring til os

Vi står klar til at give dig et godt og 100% uforpligtende tilbud på din opgave

Mads Lund Larsen

Direktør
Kontortid

Mandag-Torsdag: 7.30-15.30
Fredag: 7.30-15.00
Weekend: Lukket

Vær opmærksom på disse materialer

I forbindelse med nedrivning af ejendomme kan der være risiko for udledning af farlige materialer.

Hos M.L. Larsen Entreprise hjælper vi dig derfor med miljøsanering ved at gennemgå huset for sundhedsskadelige stoffer som asbest og lignende, der kan være farlige at befinde sig omkring efter nedrivningen. På den måde er du sikker på, at nedrivningen foregår på en sikker måde.

Kontakt os for mere information

Står du og overvejer at rive dit sommerhus ned, så er du altid velkommen til at kontakte os på vores telefonnummer 71 74 91 79 eller på mailen mads@mllarsen.dk. Vi står klar til at give dig et tilbud og en pris på opgaven.

Vores firma er et professionelt nedrivningsfirma, der har stort fokus på området og er eksperter i at hjælpe kunder med at rive bygninger ned.