Nedrivning og nedtagning af asbest tag

Nedrivning af asbest tag

Skriv til os

Vi bestræber os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Asbest i tag

Asbest er et slidstærkt og solidt materiale, der i mange år blev brugt som del af diverse byggematerialer som eksempelvis tagplader på grund af dets gode holdbarhed. Senere har man dog fundet ud af, at det kan være sundhedsskadeligt. Produktionen af byggematerialer med asbest blev derfor stoppet i Danmark i 1984 for at undgå sygdomsudbrud på baggrund af materialet. Af samme årsag ønsker mange nedrivning af deres tag, hvis det indeholder asbest. Hos M.L. Larsen Entreprise i Roskilde kommer vi i den forbindelse ud for at hjælpe kunder med nedrivning af asbest tag.

Nedrivning af asbest tag

Nedrivning af asbest tag kan være et stort projekt, og der er nogle sundhedsmæssige retningslinjer, der skal følges for at sikre korrekt nedtagning af taget. M.L. Larsen Entreprise sørger derfor for at klare alle led i processen.

Det betyder blandt andet, at vi fugter pladerne og pakker dem ind i plastik, så de overholder alle sikkerhedsforanstaltninger. Derudover afleverer vi alle materialerne de rigtige steder, når vi bortskaffer dem efter nedrivningen, så du ikke skal bekymre dig om dette.

Kontakt os for hjælp

Da det kan være sundhedsfarligt at arbejde med asbestmaterialer, anbefales det at få professionel hjælp til dette. Ønsker du at få udskiftet dine tagplader med asbest med et nyt tag, står vi derfor altid til rådighed, så du kan få den fornødne rådgivning på området.

Kontakt os gerne på vores telefonnummer 71 74 91 79 eller på vores mail mads@mllarsen.dk, så vejleder vi dig i forbindelse med nedrivningen af asbesttaget på dit hus.

Ring til os

Vi står klar til at give dig et godt og 100% uforpligtende tilbud på din opgave

Mads Lund Larsen

Direktør
Kontortid

Mandag-Torsdag: 7.30-15.30
Fredag: 7.30-15.00
Weekend: Lukket