Nedrivning er lige så vigtig som opbygning

Nedrivning i København og hele Sjælland

 

Skriv til os

Vi bestræber os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Nedrivning er en af den slags opgaver, der helst skal overstås.

Men det er vigtigt, at nedrivning sker på en ordentlig måde, både af hensyn til det, der skal opføres bagefter, og af hensyn til miljøet.

Hos M.L. Larsen har vi ekspertise og det rette maskinel, og udfører opgaver for både private, virksomheder og kommuner.

Se kundernes oplevelse med M. L. Larsen

En stor erfaring og et professionelt team

Kombineret med en lyst til at sætte os i kundens sted, gør det muligt for os at finde den optimale løsning til dig, når du står med en nedrivningsopgave.

Uanset om der er tale om en nedrivninger af alt fra huse til skure, større ejendomme og fabriksbygninger påtager M.L. Larsen sig opgaven med entusiasme og den rette viden om affaldshåndtering. Ved en total nedrivning bortskaffer vi al affald, så grunden står nøgen tilbage klar til næste projekt.

Nedrivning af alt eller noget?

Inden for nedrivning udfører vi bl.a. opgaver med:

Desuden hjælper vi med nedbrydning, miljøsanering, betonknusning og oprydning efter brand.

Ring til os

Vi står klar til at give dig et godt og 100% uforpligtende tilbud på din opgave

Mads Lund Larsen

Direktør
Kontortid

Mandag-Torsdag: 7.30-15.30
Fredag: 7.30-15.00
Weekend: Lukket

Vi klarer selv de største opgaver

Er der tale om store bygninger, klarer vi også denne opgave! Hos M. L. Larsen har vi nemlig både maskinerne og mandskabet til at løfte selv de helt store drenge inden for byggeri, nemlig fabrikker, boligkomplekser og lignende.

Når der skal nedrives store byggerier, er det vigtigt, at det gøres med de rette maskiner og med et team, der er uddannet i at klare de helt store opgaver.

Hos M.L. Larsen har vi mange års erfaring med nedrivning af enorme byggerier som industri, boligkomplekser og fabrikker, hvilket efterhånden har gjort os til eksperter inden for området.

Når man arbejder inden for så store opgaver, er det alfa og omega, at sikkerheden er i top.

 

 

Derfor påbegynder vi altid opgaven med at planlægge nedrivningsprocesen ned til den mindste detalje. Det sikrer os, at arbejdet udføres på den mest effektive, skånsomme og sikre måde.

Vi er uddannede i med stor præcision at styre de enorme maskiner, og vi har altid sikkerhed som højeste prioritet. Med en professionel udført nedrivning skånes miljøet bedst muligt, og du vil få det bedste grundlag for at opføre noget nyt efterfølgende. Vi arbejder i tæt kontakt med kunden gennem hele forløbet ved både små og store opgaver.

Vi tilbyder nedrivning med tryghed

Du skal føle dig tryg, når du bestiller en nedrivning, og derfor holder vi dig løbende orienteret om opgavens forløb og omfang. Vi har styr på reglerne og samarbejder med de bedste inden for branchen.

Med M.L. Larsen har du en seriøs samarbejdspartner, når du står og mangler en seriøs nedrivningsleverandør.
Inden vi igangsætter opgaven, besigtiger vi sammen med dig projektet, så du kan få en pris, en tidshorisont og fastlagt løsningen af opgaven. Prisen sættes typisk ud fra antal kvadratmeter og omfanget af opgaven.

Med i nedrivning hører også en korrekt affaldshåndtering, og M.L. Larsen sørger for, at al affald, byggematerialer osv bliver bortkørt til kommunalt godkendte modtagestationer, således at det hele håndteres miljømæssigt lovligt.

Kun på den måde kan du føle dig tryg igennem hele processen med nedrivning – vi sætter en ære i at gøre det hele korrekt, til tiden og den aftalte pris. Vi vil jo gerne kunne komme igen.

Få et tilbud på nedrivning

M.L. Larsen kører ud i Jyllinge, Roskilde, Taastrup og hele Sjælland og giver dig gerne et uforpligtende tilbud på nedrivning, hvad enten det er total nedrivning eller en demontering. Kontakt os enten via formularen her på siden, eller ring til os på 70 87 76 65, så er vi på vej!

Ofte stillede spørgsmål:

Hvor lang tid tager en nedrivning?

Som udgangspunkt tager en nedrivning 7-10 arbejdsdage. Tidspunktet varierer altid, fordi arbejdstiden kommer an på størrelsen af bygningen og eventuelle forsinkelser undervejs.

Hvad kan jeg få revet ned?

Du kan få stort set alt revet ned hos os. Ring til os på 51 25 91 79 og få et uforpligtende tilbud i dag.

Hvad beregner I tilbuddet ud fra?

For at give dig den rigtige pris laver vi et tilbud baseret på dine data fra Bygnings- og Boligregistret. Derfor skal du huske at skrive din adresse i kontaktformularen, så vi indsamler de rigtige oplysninger om din bolig. Du bør derfor tjekke på BBR, om boligens oplysninger er korrekte.