Nedrivning af erhvervsbygninger og indvendig nedrivning

Eksperter i nedrivning til erhverv

 

Skriv til os

Vi bestræber os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Din ekspert i nedrivning af erhvervsbygninger

Har din virksomhed brug for at fjerne en forældet bygning for at gøre plads til en ny? Eller brug for en delvis eller partiel nedrivning af det indvendige herunder nedrivning af f.eks. En væg? Uanset dit behov, er du kommet til det rette sted. Hos M.L. Larsen forstår vi, at nedrivning kan blive en kompleks opgave. Det er en kunst, der kræver præcision, planlægning og en dyb forståelse for en bygningens struktur.

 

Den indvendige nedrivning

Vores erfarne nedrivningsteam er eksperter inden for indvendig nedrivning af erhvervsbygninger. Vi specialiserer os i nedrivning af vægge, uanset om de er af gips eller bærende karakter. Med omhyggelig planlægning og avanceret udstyr udfører vi nedrivningsarbejdet præcist og sikkert, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Uanset om det drejer sig om ombygning eller renovering, er vores mål at levere indvendig nedrivning i topkvalitet, der opfylder dine behov og overholder alle gældende standarder og regulativer.

Hvorfor vælge os?

 • Erfaring & Ekspertise: Med over 14 år i branchen har vi den erfaring og tekniske know-how, der kræves for at udføre enhver form for erhvervsnedrivnings projekter. Vores virksomhed har specialiseret sig i sikker og effektiv nedrivning af erhvervsfaciliteter. Med et team af erfarne medarbejdere og brug af moderne udstyr, tilbyder vi en fuldstændig service fra start til slut.
  • Sikkerhed først: Vores team er trænet i de seneste sikkerhedsprotokoller og arbejdsmetoder for at sikre, at dit projekt forløber sikkert og uden komplikationer.
  • Miljøvenlig tilgang: Vi er forpligtet til at minimere vores miljøpåvirkning gennem genanvendelse og korrekt affaldshåndtering. Vi kan være behjælpelig med at bortskaffe byggematerialer så de kan blivegenbrugt til andre byggeopgaver.
  • Fuld Service: Fra miljøvurderinger til affaldshåndtering – vi tager hånd om alle aspekter af dit nedrivningsprojekt. – Både ved total eller delvis nedrivning bortskaffer vi al affald.
  • Tilpassede løsninger: Hver nedrivning er unik. Derfor tilbyder vi skræddersyede løsninger, der opfylder dine specifikke behov og budget.

  Få et tilbud på nedrivning

  M.L. Larsen kører ud i Jyllinge, Roskilde, Taastrup og hele Sjælland og giver dig gerne et uforpligtende tilbud på nedrivning, hvad enten det er total nedrivning eller en demontering. Kontakt os enten via formularen her på siden, eller ring til os på 70 87 76 65, så er vi på vej!

  Desuden hjælper vi med:

  Ring til os

  Vi står klar til at give dig et godt og 100% uforpligtende tilbud på din opgave

  Mads Lund Larsen

  Direktør
  Kontortid

  Mandag-Torsdag: 7.30-15.30
  Fredag: 7.30-15.00
  Weekend: Lukket