Det skal du vide før nedrivning af en væg

Nedrivning af væg

Skriv til os

Vi bestræber os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt.

Vær opmærksom på dette ved nedrivning af væg

Er der en væg i din bolig, som du ønsker at rive ned for at give rummet et nyt udtryk eller lukke mere lys ind? Så er der nogle ting, du bør være opmærksom på. Det vigtigste er at undersøge, om den væg, du ønsker at rive ned, er bærende. Er den det, kan det have store konsekvenser for resten af bygningen med en nedrivning.

Derfor bør du undersøge grundigt, hvilken funktion den tjener, før du påbegynder nedrivning af væggen. En god huskeregel er, at ydervægge i bygninger næsten altid er bærende. Er du i tvivl, kan du altid rådføre dig her hos M.L. Larsen Entreprise.

Tilladelse til nedrivning af væg

Har du besluttet dig for at rive en væg ned eller måske en hel bygning, er det altid vigtigt at undersøge, hvorvidt kommunen skal underrettes. Det er ofte tilfældet, at du skal søge om tilladelse hos kommunen, men det afhænger af forskellige faktorer. Det gælder eksempelvis, hvilken type bygning eller væg der er tale om.

Reglerne for dette kan dog variere fra kommune til kommune. Kontakt derfor altid din egen kommune, hvis du vil vide mere om, hvorvidt og hvordan du skal søge om tilladelse eller ej til nedrivning af væg eller hus.

Prisen for nedrivning af væg

Prisen på nedrivning af væg afhænger af den enkelte nedrivningssag. Det kan derfor være svært at meddele en fast pris. En af de afgørende faktorer er blandt andet, om væggen er bærende, da dette vil gøre projektet mere omfattende. Derudover har det indflydelse, hvorvidt du selv skiller dig af med murbrokker og øvrige materialer, eller om dette gøres af andre. Også størrelsen på væggen har betydning for prisen.

Ønsker du at vide mere om nedrivning af væg, uanset om du vil gøre det selv eller gennem M.L. Larsen Entreprise, står vi klar på telefonnummeret 70 87 76 28 for at vejlede dig. Vi udfører gerne beregninger for dig, så du er sikker på at gøre det hele korrekt.

Ring til os

Vi står klar til at give dig et godt og 100% uforpligtende tilbud på din opgave

Mads Lund Larsen

Direktør
Kontortid

Mandag-Tirsdag: 7.30-15.00
Onsdag: 7.30-13.00
Torsdag-Fredag: 7.30-15.00
Weekend: Lukket