Saltning

Saltning af veje ved Roskilde, Jyllinge, København og hele Sjælland

Saltning af veje

Når vinteren sætter ind, betyder det oftest perioder med sne og is her i landet. Det stiller krav til grundejere om saltning og snerydning, og her kan du trygt aftale med M.L. Larsen, at vi klarer opgaven.

Snerydning og saltning er faktisk et lovkrav

Som privat grundejer, uanset om du har et mindre eller et større areal, der er færdsel på, er du faktisk lovmæssigt forpligtet til at sørge for, at dit areal, dvs. fortov, indkørsel og vej, er ryddet for sne og saltet.

Du har i forbindelse med glatførebekæmpelse pligt til:

  • At rydde sne med det samme efter snefald, og samtidig sørge for at salte eller gruse og dermed sikre, at der ikke danner sig isbelægning på området. Tidsrammen for snerydning vil sædvanligvis være kl. 7 morgen (søndage kl. 8) til kl. 22 aften
  • At sørge for, at der på steder, hvor det er almindeligt, at der færdes mennesker og køretøjer på andre tidspunkter, er ryddet og saltet på det tidspunkt, hvor stedets brugere normalt begynder at færdes det pågældende sted

Hvis du ikke sørger for, at der er foretaget snerydning og saltning, kan kommunalbestyrelsen sørge for, at opgaven bliver udført, og derefter sende dig både en regning for arbejdet samt en bøde for ikke at have overholdt dine grundejerforpligtelser. Desuden kan du blive retsforfulgt og gjort erstatningspligtig, hvis din manglende snerydning og saltning har medført personskade eller tingskade.

 

Overlad din glatførebekæmpelse til os

Hos M.L. Larsen har vi både mandskab og maskiner, der står klar til at foretage snerydning og saltning, når vinteren sætter ind. Hvis du laver en aftale med os, er du sikret, at du får foretaget din lovpligtige snerydning og saltning, og så kan du roligt vende dig om og sove videre, når du ved, at vi kører ud om natten og sørger for, at glatførebekæmpelsen er i orden til næste dags vintertrafik.

Der er rift om mandskab og maskiner, når først det glatte føre sætter ind, så vi vil anbefale dig at aftale saltning og snerydning med os i god tid. Og du betaler naturligvis kun for den indsats, vi laver!

Vi udfører saltning, snerydning og glatførebekæmpelse for:

  • Private grundejere
  • Virksomheder
  • Institutioner
  • Boligforeninger
  • Boligselskaber
  • Offentlige myndigheder

Lav en aftale med os om saltning og snerydning til fornuftige priser

M.L. Larsen kører ud for salte og rydde sne, når vintervejret melder sig i Jyllinge, Roskilde og Taastrup, og vi vil gerne give dig et godt tilbud på glatførebekæmpelse til konkurrencedygtige priser. Kontakt os enten via formularen her på siden, eller ring til os på tlf. 71 74 91 79, så kan du trygt se vejrudsigten med styr på tingene!

Skriv til os

Vi bestræber os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt.

Ring til os

Vi står klar til at give dig et godt og 100% uforpligtende tilbud på din opgave

Mads Lund Larsen
Direktør
+45 71 74 91 79 mads@mllarsen.dk