Snerydning

Snerydning og saltning

Snerydning ved Roskilde & København - hele Sjælland

M.L. Larsen har mange års erfaring som entreprenør og mange former for entreprenørarbejde. Vi udfører heriblandt professionel snerydning til både private, erhverv og kommuner. Vores erfaring og ekspertise gør os til en stærk spiller, der sætter kunden i højsædet og ønsker at gøre et godt stykke arbejde.

Vores maskinel sørger for, at vi både kan klare store opgaver på flere tusind kvadratmeter, til fortov eller enkelte trappetrin.

Snerydningsaftale:

Med en snerydningsaftale hos M.L. Larsen får du:

  • En fast kontaktperson
  • Døgnbemandet vagttelefon
  • GPS på kørsel
  • Fast pris på salt og sne

Vi dækker:

Vores mandskab gør det muligt for os at dække det meste af Sjælland, hvor vi udfører snerydning og saltning.

Pris på snerydning og saltning

Ud fra din opgave sætter vi en fast pris pr. gang vi salter og pr. gang vi snerydder. Den faste pris er både gældende når vi salter og når vi snerydder – og når vi snerydder, salter vi også. Vores priser er altid indeholdende salt, så du ikke får en ekstra regning på det.

Vagtservice – vi sørger for det hele

Hos M.L. Larsen har vi en vagtservice tjeneste, hvor vi hele tiden holder øje med vejrets udvikling og er klar til at rykke ud med snerydning eller saltning, hvis det kræves. Det vil altså sige, at du trygt kan læne dig tilbage inde i varmen og lade ML Larsen stå for det hele. Det fungerer således, at du melder dig til tjenesten og herfra skal du ikke gøre mere – så kan du blot sidde og nyde synet af sneen, der daler ned på fortovet og være tryg ved at vi hos ML Larsen kommer og fjerner det for dig.
Vagtservice tjenesten er henvendt til:

  • Erhverv
  • Boligforeninger
  • Det offentlige
  • Industripladser
  • Private virksomheder

Bortkørsel af sne

Vi sørger gerne for at din sne bliver kørt bort billigst efter regning. Vi prissætter efter pr. tons og tager stilling til hvilken type sne der skal bortkøres.

Ta’ kontakt

Så hvis du mangler en seriøs partner på snerydning og saltning … og en aftale der bliver overholdt med ingen ekstra regninger, så gi’ Mads et kald på 71 74 91 79 eller på mail: mads@mllarsen.dk
– så kontakter vi dig i løbet af 24 timer.

Skriv til os

Vi bestræber os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt.

Ring til os

Vi står klar til at give dig et godt og 100% uforpligtende tilbud på din opgave

Mads Lund Larsen
Direktør
+45 71 74 91 79 mads@mllarsen.dk