Rullegræs

Specialister i lægning af rullegræs

Rullegræs i København, Roskilde og resten af Sjælland

At få en smuk græsplæne kommer ikke bare ved at kigge på den. Man er nød til at skabe de rigtige forudsætninger for, at græsset trives, og man er i høj grad nødt til at vedligeholde den. Hos M.L. Larsen tilbyder vi gerne at klare begge dele, så din eneste opgave bliver at nyde plænen. Det er da ikke så skidt, vel?

M.L. Larsen anlægger græsplæner med rullegræs hos både private, virksomheder og for kommuner og institutioner. Uanset om du skal have anlagt en græsplæne af rullegræs eller sået græs, skal jorden være godt forberedt.Vi holder til i Roskilde og omegn, herunder Jyllinge og Taastrup.

Du skal derfor gøre dig klart, inden vi lægger græs på, hvad din nye plæne skal bruges til:

  • er det en brugsplæne, hvor der skal spilles bold og kunne leges?
  • er det en fin plæne, som skal være uden mos og mest til at beundre?

Græset skal ligge på et forberedt underlag

Hos M.L. Larsen har vi viden og maskiner til at sørge for, at underlaget under din nye rullegræs er stabilt og forberedt, så græsplænen vil trives bedst muligt. Vi starter derfor med at vurdere behovet for udgravning og planering og er naturligvis klar med rådgivning og vejledning om, hvad der er bedst i netop din have. Det har også betydning, om det er en ny byggegrund eller udskiftning af en gammel plæne. Som regel er det tilstrækkeligt med fræsning af den eksisterende jord inden udlægning af ny jord til rullegræs.

Med rullegræs er græsset ikke længere grønnere inde hos naboen

Rullegræs har mange fordele, ikke mindst er det hurtigt og enkelt at lægge, hvilket betyder, at du hurtigt kan få en græsplæne, der under normale omstændigheder ville være mange måneder om at gro op. Og i den mellemliggende tid skulle holdes fri for betræden, fugle mm. En næsten umulig opgave, medmindre man sidder der i døgndrift.

De fleste hader at pille ukrudt op af græsplæner. Med rullegræs får du med det samme en flot, sund, jævn og ikke mindst ukrudtsfri græsplane. Så kan du bruge dine dejlige fridage og -aftener på noget andet end at hive mælkebøtter op!

Vi både lægger dit græs og passer det bagefter

Hos M.L. Larsen udfører vi grøn vedligeholdelse for både virksomheder, private og kommuner. Når du indgår et samarbejde med os om den grønne vedligeholdelse, sikrer vi, at du og dit rullegræs altid er i de bedste hænder. Vi lytter til dine behov og strikker en aftale sammen, som du kan være tilfreds med. Og du får en fast kontaktperson. Kontakt os på formularen her på siden, eller ring til os på 71 74 91 79, så er vi på vej med de første baner rullegræs! Vi kan også kontaktes på e-mail: mads@mllarsen.dk

Husk vi også kan hjælpe med nedrivning af husbortkørsel af jordbrolægningdræn og meget mere.

Skriv til os

Vi bestræber os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt.

Ring til os

Vi står klar til at give dig et godt og 100% uforpligtende tilbud på din opgave

Mads Lund Larsen
Direktør
+45 71 74 91 79 mads@mllarsen.dk