Grøn vedligeholdelse

Mangler du grøn vedligeholdelse?

Grøn vedligeholdelse

M.L. Larsen udfører grøn vedligeholdelse for både virksomheder, private og kommuner. Et samarbejde med os på den grønne vedligeholdelse, sikrer altid at du er i de bedste hænder. Vi lytter til dine behov og strikker en aftale sammen som du kan være tilfreds med.

Vores maskinel og professionelle mandskab gør det muligt for os, at varetage de grønne udendørsarealer på enhver størrelse. Vores maskiner er i top og sikrer at arbejdet udføres sikkert.

Inden for grøn vedligeholdelse arbejder vi bl.a. med:

  • Græsslåning
  • Beskæring af hække, træer og buskadser
  • Ukrudtsbekæmpelse – sprøjtning eller brænding
  • Hapsning af affald
  • Kanttrimning
  • Og meget mere …

En fast serviceaftale på pasning og pleje af dine grønne arealer sikrer, at du får passet dine udendørsarealer som du ønsker det. Vi sørger for at arealerne altid fremstår velplejede … og giver dig gerne gode råd i forbindelse med spørgsmål eller andet.

Vi arbejder her:

Vi udfører grøn vedligeholdelse til alle kunder på Sjælland. Vores aftale med dig bliver meget klar. Du ved, hvornår vi rykker ud og ved, hvad der bliver udført.

Du får:

Du får en fast kontaktperson til din opgave. Én du altid kan kontakte, hvis der opstår noget akut eller du har spørgsmål. Derudover får du en fast pris på din opgave, som betales månedsvist .. du får ingen ekstra regning og har derfor overblik over hver en aftale.

Ta’ kontakt til os:

Ingen opgave er for stor eller for lille .. Så tøv ikke med at gi’ Mads et kald på 71 74 91 79 eller på mail: mads@mllarsen.dk – så sørger vi for at kontakte dig inden for 24 timer.

Husk vi også kan hjælpe med nedrivning af hus, bortkørsel af jord, rullegræs, dræn og meget mere.

Skriv til os

Vi bestræber os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt.

Ring til os

Vi står klar til at give dig et godt og 100% uforpligtende tilbud på din opgave

Mads Lund Larsen
Direktør
+45 71 74 91 79 mads@mllarsen.dk