Brolægning

Brolægning er også kunst, kvalitet og godt håndværk

Brolægger i Roskilde, København og hele Sjælland

Står du med en opgave, hvor du skal bruge en dygtig brolægger, kan M.L. Larsen tilbyde stor erfaring inden for al brolægning. Hos M.L. Larsen er vi et stærkt og professionelt team, der med glæde og høj faglighed håndterer enhver type brolægningsopgave.

Når vi siger, at brolægning er en kunst, så mener vi det. Det kræver dygtige håndværkere, der er faglærte og ved, hvad de har med at gøre. Hos ML Larsen udfører vi typisk opgaver med brolægning i:

 • Kantsten
 • Brosten
 • Chaussésten

Stenene til brolægning er granitsten, og det er et stærkt materiale, der er meget nemt at vedligeholde. Hvis du behandler din granit pænt efter brolægning med algefjerner mm, kan du have et smukt resultat mange år frem.

Men ikke alene er det meget smukt, det kan også holde til megen belastning. For at sikre, at det underlag, der skal ske brolægning på, er stærkt og stabilt, tilbyder vi gerne at lave en fast bund til jer, før vi lægger belægning. Har du kørsel på det areal, hvor den nye belægning skal være, laver vi en kørefast bund til dig af både afrettergrus og stabilgrus. Så du er sikret mod skred i fremtiden.

Smukt underlag allevegne med brolægning

Mange steder, hvor du har behov for et underlag, er brolægning et oplagt valg. Både fordi det er så smukt, fordi det er nemt at vedligeholde, og fordi det er stærkt og stabilt. Men brolægning er også populært, fordi det løfter arealet, hvor det lægges, op til et smukt kvalitetsområde.

M.L. Larsen er din lokale brolægger - Vi tilbyder brolægning:

 • Ved anlæg af have
 • I både større og mindre parkanlæg
 • I gårdmiljøer
 • På terrasser
 • I indkørsler
 • Ved komplette haveanlæg
 • Ved renovering af fliser, indgangspartier og trapper
 • Ved asfaltbelægning og nye parkeringsområder

Anlæg af have

Særligt ved anlæg af have har ML Larsen stor kompetence som brolægger, og her er brolægning den rigtige løsning ved anlæg af terrasse, etablering af bede og flotte adgangsforhold samt ikke mindst til at bygge flotte og sikre trapper i mellem forskellige niveauer i haven. Uanset om du står med anlæg af en have, der er helt ny, eller du skal have renoveret din have, har vi mange gode løsningsforslag.

Lad os give dig et tilbud på brolægning

Vi laver brolægning også gerne i forbindelse med asfaltarbejde, og hvor du ellers måtte have behov for det. Lad os give dig et uforpligtende tilbud på brolægning i Jyllinge, Roskilde, København og Taastrup med udgangspunkt i dine behov – kontakt os enten via kontaktformularen her på siden, vores e-mail mads@mllarsen.dk eller ring til os på 71 74 91 79, måske er vi lige ude at lave noget flot brolægning, så læg gerne en besked, og vi vender tilbage.

Husk vi også kan hjælpe med nedrivning af hus, bortkørsel af jord, rullegræs, dræn og meget mere.

Skriv til os

Vi bestræber os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt.

Ring til os

Vi står klar til at give dig et godt og 100% uforpligtende tilbud på din opgave

Mads Lund Larsen
Direktør
+45 71 74 91 79 mads@mllarsen.dk