Belægning

Vi udfører alle typer belægning. Vores stærke, professionelle team gør det muligt for os at håndtere enhver belægningsopgave.

Belægning

Hos M.L. Larsen sikrer vi dig, at du er i gode hænder fra start til slut. Vi lytter til dine ønsker og sammensætter en aftale om din belægningsopgave efter dine behov.

Vi udfører bl.a. disse belægninger med succes:

  • Asfaltbelægning
  • Nyt p-areal
  • Indkørsler
  • Ny terrasse
  • Og meget mere...

I sikre hænder

Vi sørger får du har en aftale, som du kan være tryg ved. Du ved, præcis hvad der kommer til at ske og vi går ikke på kompromis på kvaliteten af det arbejde vi udfører. Vi sikrer at fald i.f.t bl.a. kloaker/riste og niveau’er af den nye belægning er korrekte.

Bund til belægningen

Vi tilbyder gerne at lave en fast bund til jer, før vi lægger belægningen. Har du kørsel på det areal, hvor den nye belægning skal være, laver vi en kørefast bund til dig af både afrettergrus og stabilgrus. Så du er sikret mod skred i fremtiden.

Ny belægning – ta’ kontakt

Kontakt os for et godt tilbud, gode råd eller sparring … Vi er klar til at udføre arbejde for enhver type virksomhed, privatperson eller kommune. Du er altid velkommen til at kontakte Mads på  71 74 91 79 eller mail: mads@mllarsen.dk – så kontakter vi dig i løbet af 24 timer. Kontakt os også gerne i forbindelse med asfaltarbejde, nedrivning, anlæg af have, rullegræs mm.

Skriv til os

Vi bestræber os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt.

Ring til os

Vi står klar til at give dig et godt og 100% uforpligtende tilbud på din opgave

Mads Lund Larsen
Direktør
+45 71 74 91 79 mads@mllarsen.dk