Sådan laver du nedrivning af din garage

Nedrivning af garage

Skriv til os

Vi bestræber os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt.

Nedrivning af garage

Ønsker du at rive din garage ned og bygge en ny eller blot få mere plads på din grund? Så kan du sagtens gøre det selv og spare penge. Du kan også vælge at få hjælp, så du er sikker på, at det hele udføres korrekt. Uanset hvordan du vælger at gøre det, er det dog vigtigt at sætte dig ind i retningslinjer og sikkerhedsmæssige aspekter omkring nedrivning af garage.

Er du i tvivl om, hvordan det bør foregå, kan du få hjælp hos os hos M.L. Larsen Entreprise. Vi hjælper dig gerne med hele processen omkring nedrivningen.

Det kræver tilladelse at rive garagen ned

En af de ting, du bør undersøge, inden du påbegynder nedrivning af din garage, er, om du skal bruge en tilladelse til at gå i gang. Ofte kræver det nemlig tilladelse fra kommunen at nedrive bebyggelse, hvor der ved byggeopførslen var krav om byggetilladelse.

Herunder hører i de fleste tilfælde også garager. Skal du rive din garage ned, bør du derfor kontakte din kommune for at få tilladelse til dette. Derudover bør du sætte dig ind i, hvordan du bedst muligt udfører nedrivningen, da det kan være et stort arbejde.

Sådan foregår nedrivning af en garage

Når du står over for nedrivning af en garage, er der nogle trin, der kan være gode at følge.

Det gælder særligt følgende:

 1. Fjern al indvendigt inventar, det vil sige skabe, skillevægge, døre og vinduer.
 2. Fjern taget på garagen.
 3. Skær spærene af ved bærende vægge.
 4. Vælt facader og gavle.
 5. Nedbryd terrændækket.
 6. Ryd op og sørg for at bortskaffe alle materialer korrekt.

 

Er du i tvivl om noget i forhold til processen, er du altid velkommen til at kontakte M.L. Larsen Entreprise på 70 87 76 28.

Vi rådgiver gerne og står også klar til at hjælpe dig med selve nedrivningen af garagen. Derudover udfører vi miljøscreeninger, så du ved, om der kan forekomme miljøskadelige stoffer i bygningen, som kan udgøre en risiko ved nedrivningen.

  Ring til os

  Vi står klar til at give dig et godt og 100% uforpligtende tilbud på din opgave

  Mads Lund Larsen

  Direktør
  Kontortid

  Mandag-Tirsdag: 7.30-15.00
  Onsdag: 7.30-13.00
  Torsdag-Fredag: 7.30-15.00
  Weekend: Lukket