Sådan nedriver du dit badeværelse

Nedrivning af badeværelse

Skriv til os

Vi bestræber os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt.

Vil du klare nedrivning af badeværelse selv?

Skal du have nyt badeværelse og i den forbindelse rive det gamle ned? En nedrivning af badeværelset gør det muligt for dig at starte helt forfra og skabe et nyt udtryk i rummet med nye farver, materialer og indretning.

Du kan vælge at få hjælp til at rive badeværelset ned, eller du kan kaste dig ud i at gøre det selv. Det kan dog være et omfattende projekt, men hvis du sætter dig ordentligt ind i det, kan der være mange penge at spare.

Du skal blot være opmærksom på nogle enkelte punkter. Særligt VVS- og el-installationer kan skabe problemer i forbindelse med nedrivning af badeværelse, hvorfor det kan være en god ide at rådføre dig med os fra M.L. Larsen Entreprise, før du går i gang.

Nedrivning af fliser

Et badeværelse er ofte beklædt med fliser, og du bør derfor vide, hvordan du foretager nedrivning af disse. Du bør dernæst være opmærksom på, om der er asbest eller andre miljøfarlige stoffer i materialerne, før du begynder nedrivning af badeværelset.

Hos M.L. Larsen Entreprise hjælper vi gerne med at tage prøver for dette, så du kan komme i gang hurtigst muligt. Derudover bør du anskaffe dig udstyr som sikkerhedsbriller, sikkerhedssko, handsker og høreværn, så din sikkerhed er i top under nedrivningen.

Du bør desuden undersøge, hvordan badeværelsets gamle materialer håndteres og sorteres som affald.

Få professionel hjælp til nedrivningen

Er du i tvivl om, hvordan du skal klare nedrivning af badeværelset, kan det være en god ide at kontakte en professionel. Særligt i forbindelse med el- og VVS-installationer, kan der opstå komplikationer, og det er derfor en fordel at have en autoriseret el- eller VVS-installatør med på sidelinjen.

Har du spørgsmål til nedrivning af dit gamle badeværelse, kan du også kontakte os hos M.L. Larsen Entreprise for at få en kompetent vejledning til projektet.

Ring til os

Vi står klar til at give dig et godt og 100% uforpligtende tilbud på din opgave

Mads Lund Larsen

Direktør
Kontortid

Mandag-Tirsdag: 7.30-15.00
Onsdag: 7.30-13.00
Torsdag-Fredag: 7.30-15.00
Weekend: Lukket