Bortkørsel af jord

Bortkørsel af jord ved Roskilde, Jyllinge og på hele Sjælland

Bortkørsel af jord

Jord er tungt, ikke mindst hvis man har alt for meget af den. Står du med overskudsjord efter gravearbejde, kan vi håndtere det, så du slipper af med det. Når man er i gang med et byggeprojekt, kan det ikke undgås, at der skal fjernes jord og graves ud. Som entreprenør og nedrivningsfirma er M.L. Larsen specialist i alle former for gravearbejde. Og vi ved, at gravearbejde efterlader jord, oftest i større mængder end man lige kan komme af med på selve byggegrunden. Den ideelle situation er, at mængden af jord, der skal fjernes fra ét sted på byggegrunden, svarer til den mængde jord, man skal bruge et andet sted på samme grund. Så heldig er man sjældent, og langt de fleste byggeprojekter efterlader en større eller mindre mængde jord, der skal bortskaffes.

Hos M.L. Larsen har mange års erfaring med afhentning af jord, og vi har både de rette maskiner til at køre jorden af ved gravearbejde, men også containere og lastbiler til at transportere det væk i. Vi sørger for både bortkørsel af jord og for bortskaffelsen, det vil sige, at vi sørger for, at jorden bliver afleveret det rette sted, uanset hvad den måtte indeholde.

Bortkørsel af jord på flere måder

Uanset om det er M.L. Larsen, der står for det gravearbejde, der medfører overskydende jord, eller du selv laver gravearbejde og blot vil have vores hjælp til bortskaffelse af jorden, kan vi tilbyde fx:

  • Jorden fjernes i container
  • Jorden fjernes med grab og lægges på lastbil

Jord har en meget tung massefylde, faktisk er den på 1,5 ton pr. kubikmeter. Hvis du vælger at fylde en container med jord, må den maksimalt veje 10 tons, for eller kan en lastbil ikke trække containeren op på ladet. Du kan selv fylde containeren, og så afhenter vi den. Står du med en større mængde jord, der ligger længere inde på grunden, og derfor kan være svært at få fyldt op i en container, kan M.L. Larsen komme med en bil med grab og læsse det direkte op inden bortkørsel af jorden. Så er du fri for at tumle med den tunge opgave.

Kontakt os og få en pris på bortskaffelse af jord

M.L. Larsen kører ud for at afhente jord i Jyllinge, Roskilde og Taastrup, og uanset i hvilket omfang du gerne vil have hjælp til bortskaffelse af jord, kan vi give dig et godt tilbud til konkurrencedygtige priser. Kontakt os enten via formularen her på siden, eller ring til os på tlf. 71 74 91 79, og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at komme af med overskydende jord.

Husk vi også kan hjælpe med nedrivning af hus, planering, dræn og faskiner og meget mere.

Skriv til os

Vi bestræber os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt.

Ring til os

Vi står klar til at give dig et godt og 100% uforpligtende tilbud på din opgave

Mads Lund Larsen
Direktør
+45 71 74 91 79 mads@mllarsen.dk
Kontortid
Mandag-tirsdag: 7.30-15.00
Onsdag: 7.30-13.00
Torsdag-Fredag 7.30-15.00
Weekend: Lukket