Anlæg af have

Fra mark til park – vi tager hånd om anlæg af have

Anlæg af have i København & Roskilde

Hos M.L. Larsen har vi solid erfaring med anlæg af have, og etablerer i dag haver og grønne anlæg for såvel private, erhvervsvirksomheder som offentlige institutioner. Som professionel samarbejdspartner sætter vi en ære i at skabe de bedste grønne områder, så du ved haveanlæg får kompetent og kvalificeret rådgivning og løsningsforslag. Måske kan vi komme med en idé eller to, du ikke selv havde set?

Vi tager naturligvis altid udgangspunkt i kundens behov, ønsker og budget. Det er vigtigt, at du hele vejen igennem føler dig tryg ved anlæg af have, så den bliver præcis og helst lidt bedre, end du havde forventet. Vi er ikke tilfredse med anlæg af have, før du er det.

Din drøm som vi skaber

Hos M.L. Larsen har vi viden, erfaring og det rette maskinel til at trylle den mest kedelige plet jord om til en smuk have. Hver eneste have og hver eneste grund er unik, og der er mange muligheder at vælge imellem – skal det være en brugshave, skal det være nemt at vedligeholde, skal det være en parklignende have, eller skal den have en masse små bede og hyggekroge? Eller bare lidt af det hele?

Det kan bl.a. være:

Planter hører med til anlæg af have

Ingen have uden planter. Og de skal plejes og passes rigtigt for at give det flotteste resultat. Hos M.L. Larsen indkøber vi gerne dine nye planter til haven, ligesom vi tilplanter i samarbejde med dig og ud fra dine ønsker. Vi samarbejder med hollandske planteskoler, hvilket sikrer dig en meget konkurrencedygtig pris på planter og træer.

Det er ikke nok at plante, de skal også passes, og vi står gerne for pasning og pleje de efterfølgende måneder efter anlæg af have, så al dit nye grønt får den bedste start. Vi lægger også gerne rullegræs og sår græs, og står for plejen derefter.

Kontakt os allerede I dag

Gennem årene har vi etableret en del haver og anlæg rundt omkring på Sjælland, og vores professionelle gartnere står klar til at hjælpe dig med at etablere nyt. Ordholdenhed hører med ved alt arbejde, også haveanlæg, og derfor giver vi gerne en fast pris på din opgave med anlæg af have. Vi kører gerne ud i Jyllinge, Roskilde og Taastrup for at give dig et uforpligtende tilbud på anlæg af have – kontakt os enten via formularen her på siden, på vores e-mail mads@mllarsen.dk eller ring til os på 71 74 91 79, måske er vi lige i gang med haveanlæg, så læg en besked, og vi vender tilbage. Vi kommer også gerne ud i forbindelse med gravearbejde, asfaltarbejde, nedrivning eller belægning.

Skriv til os

Vi bestræber os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt.

Ring til os

Vi står klar til at give dig et godt og 100% uforpligtende tilbud på din opgave

Mads Lund Larsen
Direktør
+45 71 74 91 79 mads@mllarsen.dk