Brolægning i Jyllinge, Roskilde og hele Sjælland

Skal du have lavet en smuk brolægning? Så kontakt M.L. Larsen - din brolægger i Roskilde, Jyllinge, Taastrup og omegn
Bestil brolægningsarbejde

Brolægning er også kunst, kvalitet og godt håndværk

Står du med en opgave, hvor du skal bruge en dygtig brolægger, kan ML Larsen tilbyde stor erfaring inden for al brolægning. Hos ML Larsen er vi et stærkt og professionelt team, der med glæde og høj faglighed håndterer enhver type brolægningsopgave.

Når vi siger, at brolægning er en kunst, så mener vi det. Det kræver dygtige håndværkere, der er faglærte og ved, hvad de har med at gøre. Hos ML Larsen udfører vi typisk opgaver med brolægning i:

 • Kantsten
 • Brosten
 • Chaussésten

Stenene til brolægning er granitsten, og det er et stærkt materiale, der er meget nemt at vedligeholde. Hvis du behandler din granit pænt efter brolægning med algefjerner mm, kan du have et smukt resultat mange år frem.

Men ikke alene er det meget smukt, det kan også holde til megen belastning. For at sikre, at det underlag, der skal ske brolægning på, er stærkt og stabilt, tilbyder vi gerne at lave en fast bund til jer, før vi lægger belægning. Har du kørsel på det areal, hvor den nye belægning skal være, laver vi en kørefast bund til dig af både afrettergrus og stabilgrus. Så du er sikret mod skred i fremtiden.

Smukt underlag allevegne med brolægning

Mange steder, hvor du har behov for et underlag, er brolægning et oplagt valg. Både fordi det er så smukt, fordi det er nemt at vedligeholde, og fordi det er stærkt og stabilt. Men brolægning er også populært, fordi det løfter arealet, hvor det lægges, op til et smukt kvalitetsområde.

Hos ML Larsen kan vi tilbyde brolægning:

 • Ved anlæg af have
 • I både større og mindre parkanlæg
 • I gårdmiljøer
 • På terrasser
 • I indkørsler
 • Ved komplette haveanlæg
 • Ved renovering af fliser, indgangspartier og trapper
 • Ved asfaltbelægning og nye parkeringsområder

Anlæg af have

Særligt ved anlæg af have har ML Larsen stor kompetence, og her er brolægning den rigtige løsning ved anlæg af terrasse, etablering af bede og flotte adgangsforhold samt ikke mindst til at bygge flotte og sikre trapper i mellem forskellige niveauer i haven. Uanset om du står med anlæg af en have, der er helt ny, eller du skal have renoveret din have, har vi mange gode løsningsforslag.

Lad os give dig et tilbud på brolægning

Vi laver brolægning også gerne i forbindelse med asfaltarbejde, og hvor du ellers måtte have behov for det. Lad os give dig et uforpligtende tilbud på brolægning i Jyllinge, Roskilde og Taastrup med udgangspunkt i dine behov – kontakt os enten via kontaktformularen her på siden, vores e-mail mads@mllarsen.dk eller ring til os på 51 25 91 79, måske er vi lige ude at lave noget flot brolægning, så læg gerne en besked, og vi vender tilbage.

Bliv ringet op
pilen

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Eller ring til os nu

Vi står klar til at give dig et godt og 100% uforpligtende tilbud på din opgave - ring i dag!

Godt håndværk

Udført til tiden

Glade kunder